Taal:

nlensvbefrde

Nieuwe kleuren keramiek

 

Materialen die de praktische eigenschappen van keramiek (hitte-, kras- en vlekbestendig) combineren met een uitgesproken, natuurlijke look worden steeds populairder. We breiden onze collectie op dat vlak uit met drie bijzonder fraaie materialen:

 

Amazonico | Een spectaculaire verschijning geïnspireerd op de mystieke Zuid-Amerikaanse regenwouden. Niet alleen de uitgesproken tekening, maar ook de onderscheidende textuur dragen bij aan de ultra natuurlijke uitstraling van dit luxueuze materiaal.

 

Himalaya Crystal | De toppen van de Himalaya vormden de inspiratie voor dit kristalachtige materiaal. Krachtige aders zorgen voor een uitgebalanceerd contrast met het schijnbaar doorschijnende oppervlak.

 

White Cloud | Een lichtgrijs materiaal met smalle lichte en donkere aders die zorgen voor een levendig oppervlak. White Cloud is elegant en harmonieus en doet denken aan de zon die net tussen de wolken doorbreekt.

 

De drie nieuwe kleuren hebben allemaal een mat geborstelde (satin) afwerking. Amazonico en Himalaya Crystal zijn beschikbaar in diktes van 6 en 12 mm met een maximale afmeting van 3160×1460 mm. White Cloud is enkel leverbaar met een dikte van 6mm en heeft een maximale afmeting van 3200×1580 mm.