Taal:

nlensvbefrde

PITT cooking

Jetstone is inmiddels een gerenommeerde producent van werkbladen in graniet, composiet en keramiek. Een steeds grotere internationale groep van keukendetaillisten, interieurbouwers en aanverwante bedrijven ons te vinden voor werkbladen met een hoogwaardige kwaliteit. En om u te kunnen voorzien van een totaalpakket, levert Jetstone u naast werkbladen en spoelbakken, ook accessoires zoals S-Box en PITT cooking.

 

PITT cooking als uitbreiding van ons totaalpakket

Sinds 2015 is Jetstone officieel samenwerkingspartner en dealer van PITT cooking. Dit systeem, van Nederlandse bodem, bestaat uit subtiel geïntegreerde kookpitten die passen in nagenoeg iedere keuken. In combinatie met een fraai steenachtig werkblad kan het een ware eyecatcher op een keuken zijn.

De innovaties achter dit systeem hebben een lange, gedegen testfase doorlopen en hoge resultaten behaald. Bij gebruik blijft de temperatuur van het werkblad laag en is er sprake van minimale hitteoverdracht. PITT cooking draagt dan ook het KIWA keur en biedt 5 jaar volledige garantie.

De opstelling van de branders kan naar eigen inzicht worden ingevuld. Met PITT cooking kunt u dus als het ware zelf een kookplek ontwerpen. In tegenstelling tot veel traditionele kookplaten, bieden de branders daardoor ook alle ruimte voor het gebruik van meerdere grote pannen, zeker met de XL-variant.

Wilt u meer weten over het installeren van PITT cooking? Dan biedt deze YouTube-video uitkomst.