Taal:

nlensvbefrde

NSF

Composiet is een prachtig materiaal, dat momenteel enorm populair is als keukenwerkblad. Deze populariteit is eenvoudig te verklaren door de enorme keuze in kleuren en vooral de bijzonder praktische eigenschappen. Maar die praktische eigenschappen zijn niet altijd vanzelfsprekend.

 

Composiet uit de gehele wereld

Wereldwijd zijn er steeds meer fabrikanten die plaatmateriaal van composiet produceren. Een positieve ontwikkeling, die de populariteit van composiet alleen maar versterkt. Echter, het produceren van composiet is een specialisme, waarbij productietechnieken en vooral ook de gebruikte grondstoffen zeer bepalend zijn voor het uiterlijk en de hygiëne van het uiteindelijke werkblad. En daarin verschilt de kwaliteit van de verschillende fabrikanten soms aanzienlijk.

 

NSF; een garantie voor voedselveilig composiet

Jetstone kiest haar leveranciers zorgvuldig, en werkt enkel met composietmateriaal dat gecertificeerd is conform de normen van NSF. Deze grote, onafhankelijke organisatie houdt zich bezig met het testen en keuren van materialen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Aspecten die van groot belang zijn als het gaat om een keukenblad natuurlijk.

Indien gewenst, kunnen wij u zelfs voorzien van NSF-certificaten die u mee kunt leveren met een werkblad dat u bij de particulier levert. Zo weet ook de eindconsument dat zij een werkblad heeft dat is gekeurd conform een streng pakket aan producteisen.

 

logo-nsf