Taal:

nlensvbefrde

Jetstone

Sinds de oprichting in 1993, is Jetstone gestaag gegroeid tot een samenwerkingspartner voor werkbladen van graniet, composiet en keramiek. Met twee state-of-the-art fabrieken in Nederland, bedienen we een internationale groep van keukendetaillisten, interieurbouwers en aanverwante bedrijven. Mede door onze zeer hoge leverbetrouwbaarheid is dat een klantengroep met weinig verloop, en daar zijn we best trots op!

 

Kwaliteit en korte levertijden in werkbladen

Uiteraard staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Bij wie niet? In een branche met een luxe product als steenachtige werkbladen, is dat een vereiste voor ons bestaan. Evenals een concurrerende prijsstelling. Onze sleutel tot succes zien wij eerder in ons enorme assortiment aan kleuren en onze korte levertijden. In de meeste gevallen zijn wij in staat om op maat gemaakte werkbladen al binnen vijf werkdagen na opmeting bij de klant te plaatsen. En dat geldt voor alle 180 kleuren graniet, composiet, keramiek en Dekton die wij op voorraad hebben. In een tijd van individueel design voor werkbladen wilt u immers kunnen inspelen op de wensen van uw consument.

 

Samenwerkingspartner voor werkbladen

Complexe producten vragen om een prettige samenwerking tussen klant en leverancier. Onze 300 enthousiaste en betrokken medewerkers, onder wie een grote eigen opmeet- en plaatsingsdienst, realiseren zich dat terdege. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en oplossingsgericht denken zijn dan ook kernwaarden die binnen onze gehele organisatie worden gedragen. Maar ook door onze productiecapaciteit (met twee moderne productielocaties) en financieel gezonde basis, kunt u in alle vertrouwen een samenwerking op lange termijn met ons aan gaan. Niet alleen onze steenachtige werkbladen zijn zeer duurzaam, wij ook…