Taal:

Ikazia Rotterdam

 

Jetstone is een samenwerkingspartner voor diverse grote interieurbouwers in Nederland. Onze ervaring in het leveren van maatwerk voor projecten, ons meedenkend vermogen en de mogelijkheden die we kunnen bieden om ook op montagevlak mee te werken met dergelijke interieurbouwers, zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven de weg naar Jetstone weten te vinden voor dergelijke projecten.

 

Op bijgaande foto’s ziet u bijvoorbeeld het maatwerk dat wij produceerden voor het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Aan de buitenzijde heeft deze koffiecounter een aanzicht van 5cm dikte (composietsteen opgedikt in verstek), terwijl aan de binnenzijde is gekozen voor dezelfde materiaalsoort in 2cm massief. De werkbladen zijn gemaakt in de meest witte kleur composiet die momenteel op de markt te vinden is; de Blanco Assoluto. Het geeft de koffiecounter een strakke, schone uitstraling.

Samenwerkingspartner: Bours Keukens

Met ruim 50 jaar ervaring, mag Bours Keukens zich met recht een vertrouwde keukenspecialist in Limburg noemen. We spraken met Celine en Sharon over hun familiebedrijf, over de samenwerking met Jetstone en over chocolade.

Lees verder

Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal vernieuwde in de eerste helft van dit jaar zo’n 550 cottages. Wij mochten een mooie bijdrage leveren aan dit project, met het leveren van de werkbladen voor de keukens.

Lees verder