Taal:

Brasserie Rita Eindhoven

 

Brasserie Rita bevindt zich in het vernieuwde DomusDELA complex in het hart van Eindhoven. De brasserie heeft een prachtige ‘hotel-chic’ uitstraling met een unieke bar centraal in de ruimte. In opdracht van DID Interieurmakers mochten we de werkbladen leveren voor die bar, uitgevoerd in de composietkleur Fresh Concrete. De matte witte kleur met een subtiele betonstructuur is van toonaangevend composietmerk Caesarstone en wordt gecombineerd met een bijzondere randafwerking; we hebben twee lagen materiaal op elkaar verlijmd, waarbij beide lagen een afgeronde rand hebben.

 

We kijken terug op een prettige samenwerking met DID, waarbij in dit project maatwerk van de interieurbouwer en maatwerk van ons hebben geleid tot een erg fraai eindresultaat.

Samenwerkingspartner: Bours Keukens

Met ruim 50 jaar ervaring, mag Bours Keukens zich met recht een vertrouwde keukenspecialist in Limburg noemen. We spraken met Celine en Sharon over hun familiebedrijf, over de samenwerking met Jetstone en over chocolade.

Lees verder

Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal vernieuwde in de eerste helft van dit jaar zo’n 550 cottages. Wij mochten een mooie bijdrage leveren aan dit project, met het leveren van de werkbladen voor de keukens.

Lees verder