Taal:

Bakkerij Adams

 

De locatie van Bakkerij Adams in Baarle-Hertog (een kleine Belgische enclave in Noord-Brabant) is op zich al bijzonder, maar door het mooie interieur, ontworpen door Hanssen ID, is deze warme bakker ook zeker onderscheidend te noemen! In opdracht van interieurbouwer Redie produceerden we voor de bakkerswinkel verschillende werkbladen en losse elementen, waaronder de composieten toonbank in betonlook Topus Concrete van leverancier Caesarstone. Bijzonder detail hierin is het logo van Bakkerij Adams, wat uitgestraald is in het composiet aan de voorzijde van de toonbank.

 

De fijne samenwerking met Redie Interieurs leidde in dit geval tot een project waarin onze vakmannen net dat stukje extra expertise hebben kunnen laten zien!

 

Samenwerkingspartner: Bours Keukens

Met ruim 50 jaar ervaring, mag Bours Keukens zich met recht een vertrouwde keukenspecialist in Limburg noemen. We spraken met Celine en Sharon over hun familiebedrijf, over de samenwerking met Jetstone en over chocolade.

Lees verder

Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal vernieuwde in de eerste helft van dit jaar zo’n 550 cottages. Wij mochten een mooie bijdrage leveren aan dit project, met het leveren van de werkbladen voor de keukens.

Lees verder