Taal:

nlensvbefrde

Jetstone tijdens Küchenmeile 2023 op landgoed Gut Böckel

 

Ook in 2023 is Jetstone van de partij tijdens de jaarlijkse Küchenmeile: hét event voor de keukendetaillist dat traditiegetrouw wordt gehouden rondom de snelweg A30 in Duitsland.

Van zaterdag 16 tot en met donderdag 21 september presenteert Jetstone zich tijdens de Kuchenmeile 2023. Het sfeervolle Haferhaus op landgoed Gut Böckel wordt omgetoverd tot een inspirerende ruimte vol noviteiten.

Een eigentijds aanbod keramiek en composiet zal op verrassende wijze worden verwerkt in een diversiteit aan fraaie keukenopstellingen die samen met beurspartner Keller met vakmanschap worden gecreëerd. Bovendien zullen de eerste keramiek kleuren van Caesarstone de primeur hebben op Gut Böckel.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om ons te bezoeken. Graag tot ziens, van 16 tot en met 21 september!