Taal:

nlensvbefrde

Vacature Monteur Werkbladen

11 januari 2021

 

Wat kun je voor ons betekenen?

In onze moderne fabrieken maken we prachtige werkbladen. Als monteur kom je dagelijks bij mensen die via een keukenzaak zo’n werkblad hebben besteld; soms om de exacte maten te bepalen, maar meestal voor de nauwkeurige plaatsing van dat werkblad. De werkbladen die geplaatst moeten worden, haal je op bij ons magazijn in Vilvoorde.

 

Hoe kom je het beste tot je recht in deze functie?

  • Je bent betrokken en erg nauwkeurig.
  • Je hebt een technische achtergrond en twee rechterhanden.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je communiceert goed in het Vlaams en bij voorkeur ook in het Frans.
  • Je bent klantvriendelijk en hebt een representatief voorkomen.
  • Je bent stressbestendig en kunt denken in oplossingen.
  • Ervaring in de keukenbranche en affiniteit met digitale apparatuur zijn een pré.

 

Wie zijn wij?

Jetstone is een groeiende, toonaangevende producent van stenen werkbladen. Keukenzaken en interieurbouwers in Nederland, België, Duitsland en Zweden weten dat ze voor prachtig maatwerk bij ons aan het juiste adres zijn.

Werken bij Jetstone betekent samenwerken. In onze platte organisatie staan we open voor suggesties en nemen we medewerkers graag mee in nieuwe ontwikkelingen. We werken samen hard, maar vieren ook zeker samen successen.

Ben jij op zoek naar een werkgever waar je je talenten kunt benutten? Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan een mooi kwaliteitsproduct? En hecht je waarde aan een informele sfeer en een no-nonsense mentaliteit? Dan past Jetstone, als financieel gezond en betrouwbaar bedrijf, wellicht uitstekend bij jou!

 

Heb je interesse?
Je sollicitatiebrief (liefst met een CV) kun je sturen naar Ad Everse: aeverse@jetstone.be. Mocht je vooraf nog vragen hebben, dan kun je ook even contact opnemen met Ad, op telefoonnummer 0468 221429.

 

Opmerking

De arbeidsvoorwaarden bij deze functie zijn conform PC124.