Taal:

nlensvbefrde

Living Kitchen 2019

6 november 2018

 

Voor de vierde keer op rij, zal Jetstone zich komend jaar presenteren op Living Kitchen. De keukenbeurs is elke twee jaar onderdeel van de internationale meubelbeurs IMM en vindt plaats in Keulen.

 

Jetstone is dit jaar te vinden in hal 5.2 op standnummer C.033 (vlakbij Schüller en Nobilia), met een stand die terugblikt op de Nederlandse kunststroming De Stijl. Met name ‘Dutch Masters’ Rietveld en Mondriaan inspireerden ons om op een creatieve wijze diverse noviteiten te laten zien.

Bezoek ons onder andere om kennis te maken met het fraaie natuurlijke assortiment van Caesarstone, de laatste trends in keramiek en Dekton, en de nieuwe spoelbak en combi-kraan van Franke. Wij ontvangen u gastvrij met een heerlijk kopje koffie, dat vers voor u wordt bereid door onze barista. En daar hoort natuurlijk ook iets lekkers bij…

 

Living Kitchen is komend jaar van 14 tot en met 20 januari. Op de doordeweekse dagen is de beurs enkel geopend voor de vakhandel, in het weekend zijn ook consumenten welkom.