Taal:

nlensvbefrde

Gut Böckel 2018

 

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons dit jaar op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.

 

Het ontwerp van Perry Hanssen (Hanssen ID) maakte onder andere een knipoog naar die kunststroming met de speciaal voor deze gelegenheid ontwikkelde Mondriaan-panelen. De strakke composities, samengesteld uit onze nieuwste materialen en enkele van onze klassiekers, vormden een indrukwekkend contrast met de rustieke ruimte.

 

Nog meer in het oog sprong de Rietveld-bar; een 8 meter lange bar geïnspireerd op het werk van Gerrit Rietveld, die lovende reacties kreeg. De bar was voorzien van een zwarte spoelbak en bijpassende zwarte kraan van Reginox én een geïntegreerd kooksysteem van PITT-cooking. Op en in deze bar presenteerden we verschillende nieuwe kleuren, waaronder het verfrissende composietmateriaal Terrazzo White. Als kers op de taart was ook een echte Rietveldstoel, hét icoon van De Stijl, onderdeel van de Jetstone tentoonstelling op de Küchenmeile.

 

Uiteraard was er ook een schitterende keuken te zien. Dit stijlvolle exemplaar van Tristar was voorzien van Atag-apparatuur. Het eiland en de bijpassende tafel waren voorzien van bladen in onze nieuwe Caesarstone composietkleur Topus Concrete. Dit materiaal met een crème-kleurige betonlook vormde een prachtig geheel met de koperkleurige kraan en spoelbak van Reginox.

 

We kijken terug op een zeer geslaagde week op landgoed Gut Böckel, waar we diverse nieuwe kleuren presenteerden. Wilt u op de hoogte blijven van alle introducties van nieuwe kleuren? Houd dan onze website en Facebook-pagina in de gaten.

 

Graag bedanken wij iedereen die heeft bijgedragen aan het realiseren van onze presentatie en uiteraard alle enthousiaste geïnteresseerden voor hun bezoek.