Taal:

nlensvbefrde

Living Kitchen

 

Jetstone presenteerde zich dit jaar in Keulen tijdens Living Kitchen in een uitermate stijlvolle stand, die veel aanloop en lovende reacties kreeg.

De stand, een ontwerp van Perry Hanssen (Hanssen ID), ademde de atmosfeer van een Italiaanse koffiebar, met gebruik van veel donkere kleuren, marmer, messing en zwart. En geheel in stijl, was een fantastische barista uit onze regio (Straat Magellaan Koffie) ingehuurd om onze internationale relaties gastvrij te kunnen ontvangen.

 

Natuurlijk was er ook plek voor fraaie nieuwe materialen op onze stand. Zoals de witte marmerlook Cinquale (gebruikt op de kastenwand), de lichtgrijze marmerlook Georgian Bluffs van Caesarstone (gebruikt op de lange baropstelling) en de zwarte marmerlook Marquina Black (gebruikt als monoblok onder de bar).

 

Maar op Living Kitchen toonden we slechts een greep van al het nieuws dat er komend jaar aan komt. Wij houden u op onze nieuwspagina graag op de hoogte!