Taal:

nlensvbefrde

Betonlook materialen

Jetstone heeft een aantal kleuren Composiet in haar collectie die de natuurlijke uitstraling van beton benaderen. Vergeleken met echt beton, hebben deze materialen beduidend betere praktische eigenschappen waardoor ze bij uitstek geschikt zijn als werkblad voor uw keuken.

 

Bij een aantal van deze betonlook materialen kunnen de kleurverschillen tussen de verschillende partijen erg groot zijn. Bovendien kunnen onze monsters (door hun beperkte afmeting) slechts een beperkt beeld geven van de structuur in deze materialen. Op deze pagina bieden wij u daarom voor die materialen de mogelijkheid om afbeeldingen van een gehele plaat te bekijken, waardoor u een beter beeld krijgt van de kleur en de structuur.

Consumenten die een van deze kleuren kiezen als werkblad, raden wij ten zeerste aan om het materiaal op gehele plaat te komen bekijken in onze platenhal, om voor een juist verwachtingspatroon te zorgen. Zij kunnen daarvoor telefonisch een afspraak maken.

 

Zoekt u naar een betonlook materiaal waarin de verschillen in kleur- en structuur minder groot zijn? Overweeg dan bijvoorbeeld:

Composiet  |  Raw Concrete, Fog, Buxy Grey New, Oyster of Storm

Keramiek  |  Luce, Robusto, Fuerza, Pietra Napoli of Scuro

Dekton  |  Blanc Concrete of Sirocco

 

  Cloudburst Concrete

  Airy Concrete

  impressie hele plaat

  Crea Beton Light

  impressie hele plaat

  Topus Concrete

  Rugged Concrete

  impressie hele plaat

  Concreto

  impressie hele plaat

  Basalto

  impressie hele plaat