Taal:

nlensvbefrde

Afspraak kleurkeuze

Aangezien kleur- en structuurverschillen inherent zijn aan het natuurlijke karakter van onze materialen, bieden wij u en uw klant de mogelijkheid om in onze voorraad een keuze uit de beschikbare kleuren en partijen te maken. Tijdens zo’n afspraak ontvangen wij de particulier gastvrij in onze showroom, waarna zij onder deskundige begeleiding onze platenhal in gaan om de beschikbare partijen als grote plaat te bekijken. De partij die uiteindelijk de voorkeur heeft, zal speciaal voor de betreffende klant worden gereserveerd.

Let op: kinderen t/m 12 jaar oud kunnen uit veiligheidsoverwegingen niet mee de platenhal in, gelieve daar rekening mee te houden.

 

Afspraak maken voor kleurkeuze

Wij verzoeken de particulier om voor een dergelijke materiaalkeuze een afspraak te maken met onze receptioniste op telefoonnummer +31 (0)493 352050. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de benodigde tijd voor goede begeleiding vrijgemaakt wordt. Belangrijk daarbij is wel dat wij vooraf de ordergegevens hebben ontvangen, zodat wij de juiste diktes en afmetingen kunnen reserveren.

 

Actuele informatie Corona-virus

Onze showroom blijft (enkel op afspraak!) geopend voor consumenten voor wie het van belang is om het gekozen materiaal op een grote plaat te komen bekijken. Het gaat dan om orders die binnen 4 weken uitgeleverd gaan worden in materialen waarin veel kleurverschil kan zitten.

Consumenten die bij ons het materiaal komen bekijken, kunnen erop vertrouwen dat zij worden geholpen door een medewerker die vrij is van ziekteverschijnselen. Hoe welkom u ook bent, onze medewerkers schudden geen handen en zullen gepaste afstand houden. Hebt u zelf wel ziekteverschijnselen en bent u daardoor niet in de mogelijkheid om ons te bezoeken? Neem dan contact met ons op om uw afspraak te verzetten.

Openingstijden voor kleurkeuze

Onze showroom is geopend op:

Maandag 08:30 – 12:00 uur
Dinsdag 08:30 – 12:00 uur
Donderdag 08:30 – 12:00 uur
Vrijdag 08:30 – 12:00 uur

 

Daarnaast zijn wij regelmatig op zaterdag geopend voor kleurkeuze:

Zaterdag 08:30 – 12:00 uur

 

Exacte tijden voor kleurkeuze zijn altijd op afspraak.

 

 

Bel voor een afspraak

Jetstone Showroom
T  +31 (0)493 352050

Florijn 9, Deurne
Nederland