Taal:

nlensvbefrde

Afspraak materiaalbezichtiging

Aangezien kleur- en structuurverschillen inherent zijn aan het natuurlijke karakter van onze materialen, bieden wij de mogelijkheid om materialen bij ons op een grote plaat te komen bekijken. Zeker voor materialen met een uitgesproken structuur, kan zo’n bezoek aan ons bedrijf bijdragen aan een juist verwachtingspatroon. Tijdens de afspraak ontvangen wij de consument gastvrij in onze showroom, waarna zij onder deskundige begeleiding onze platenhal in gaan om naar het materiaal te kijken. Een materiaalbezichtiging duurt gemiddeld ca. 30 minuten. We vragen u bij uw bezoek dicht schoeisel te dragen. We kunnen u helaas niet toelaten in de platenhal op sandalen of slippers.

Let op: kinderen t/m 12 jaar oud kunnen uit veiligheidsoverwegingen niet mee de platenhal in, gelieve daar rekening mee te houden.

 

Afspraak maken voor materiaalbezichtiging

Wij verzoeken de consument om voor een dergelijke materiaalbezichtiging een afspraak te maken via onze receptioniste op telefoonnummer 0493 352050. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de benodigde tijd voor goede begeleiding wordt vrijgemaakt. Belangrijk daarbij is wel dat wij vooraf de ordergegevens hebben ontvangen, zodat wij de juiste diktes en afmetingen kunnen reserveren.

 

Actuele informatie Corona-virus

Onze showroom blijft (enkel op afspraak) geopend voor consumenten voor wie het van belang is om het gekozen materiaal op een grote plaat te komen bekijken. Het gaat dan om orders die binnen 4 weken uitgeleverd gaan worden in materialen waarin veel kleurverschil kan zitten.

Consumenten kunnen bij binnenkomst hun handen desinfecteren en mogen erop vertrouwen dat ze worden geholpen door een medewerker die vrij is van ziekteverschijnselen. Hebt u zelf wel ziekteverschijnselen en bent u daardoor niet in de mogelijkheid om ons te bezoeken? Neem dan contact met ons op om uw afspraak te verzetten.

Openingstijden voor materiaalbezichtiging

Onze showroom is geopend op:

Dinsdag 08:30 – 15:30 uur
Woensdag 08:30 – 15:30 uur
Vrijdag 08:30 – 15:30 uur

Daarnaast zijn wij regelmatig op zaterdag geopend voor materiaalbezichtiging:

Zaterdag 08:30 – 12:00 uur

Exacte tijden voor zo’n bezichtiging zijn altijd op afspraak.

 

Bel voor een afspraak

Jetstone Showroom
+31 (0)493 352050

Florijn 9, Deurne
Nederland